Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Contacte i inscripció

Inscripció

Us preguem que us hi inscriviu per escrit. Les inscripcions són vinculants i es tindran en compte en funció de l'ordre d'arribada. Els i les participants de la mateixa botiga rebran un descompte de 20 CHF. Si la inscripció s'anul·la passats els 14 dies anteriors al començament del curs, es pagarà la totalitat del cost corresponent al curs. Per descomptat, es pot trobar un substitut per a la plaça pagada.

Confirmació

Les factures dels cursos corresponents s'enviaran juntament amb la confirmació escrita de la inscripció. Les factures s'han de pagar abans de començar el curs.

Realització

L'Escola de formatges de Suïssa es reserva el dret de combinar o cancel·lar els cursos individuals si no hi hagués prou participants inscrits. En cas que hi hagi un nombre massa elevat d'inscripcions, el curs corresponent es repetirà en una data posterior. En ambdós casos, es notificarà oportunament als participants que s'hi hagin inscrit.

Finalització del curs

En el si dels serveis que ofereix l'Escola de formatges de Suïssa es troba la
transferència de coneixements orientada a la pràctica. No s'utilitza deliberadament un sistema de proves complex. Els mòduls completats inclouen un certificat.

Podem ajudar-te

Des de Secretaria dels cursos estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació que necessiteu.

Escola de formatges suïssos
c/o Switzerland Cheese Marketing AG
Apartat de correus
3001 Berna

031 385 26 26
info(at)scm-cheese.com

Formulari d'inscripció

Korrespondenz- und Rechnungsadresse

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.