Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Vacherin Mont-d'Or calent

  • Sense carn
  • (3 estrelles/6 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

  • 1 Vacherin Mont d'Or, aprox. 400-500 g, 400 g de patates (amb pell), per exemple Nicola, bullides
  • Llavors de comí, al gust

Preparació

  1. Escalfar el Vacherin Mont d'Or en el seu envàs però sense tapa a la part central del forn preescalfat a 150 °C uns 10 minuts.
  2. Partir les patates i col·locar-les als plats. Repartir el Vacherin Mont d'Or per sobre amb una cullera. Esquitxar amb comí i servir.

Formatge en aquesta recepta

Vacherin Mont-d'Or AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.