Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Vacherin Mont-d‘Or amb patates a les fines herbes

  • Sense carn
  • (4.7 estrelles/3 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

  • 1 motlle refractari d'1 l
  • 500 g de patates petites (per exemple Amandine), 1 cullera de greix per rostir, herbes fresques (farigola, romaní o sàlvia), picades, 1 Vacherin Mont d‘Or DOP, 1 dl de vi blanc o de suc de poma

Preparació

  1. Rentar les patates, partir-les per la meitat, barrejar-les amb el greix i les herbes, barrejar-ho tot amb les mans i posar-ho als motlles.
  2. Embolicar el Vacherin Mont d'Or amb paper d'alumini, punxar la superfície amb una forquilla i sucar amb el vi blanc.
  3. Posar el Vacherin sobre una placa folrada amb paper sulfurat i coure junt amb les patates al centre d'un forn preescalfat a 200 °C durant 25 minuts.
Truc de preparació

Tallar finament 2 culleres de xampinyons secs (múrgoles, ceps) i afegir al formatge fos junt amb la farigola. Servir-ho com una fondue amb pa integral.

Formatge en aquesta recepta

Vacherin Mont-d'Or AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.