Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Truita amb l'Etivaz AOP

  • 10 min. preparació, 15 min. Temps total
  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

  • 100 g de carxofes marinades
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 4 ous
  • Sal, pebre, oli d'oliva
  • 50 g de L'Etivaz AOP
  • Preparació: 10 min.

Preparació

  1. Netegeu les carxofes i talleu-les a trossos petits. Peli i piqui la ceba. Renti i talli el tomàquet.
  2. Bati els ous i afegeix la sal i el pebre.
  3. Escalfi dues cullerades d'oli d'oliva en una paella, afegeix-li la ceba i saltegeu ràpidament. Afegiu les carxofes i cuini durant aproximadament 1 minut. Torneu a assaonar amb sal i pebre.
  4. Afegiu els ous, deixeu que es faci la truita. Posteriorment, guarniu amb les rodanxes de tomàquet. Empolvoreu amb L'Etivaz AOP quan la truita encara estigui calent, perquè el formatge es fongui.
  5. Servir al plat.
Truc de preparació

Pot fer la truita com prefereixi, agregant cebes tendres picades o herbes, segons les seves preferències.

Formatge en aquesta recepta

L'Etivaz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.