Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tortell d'esmorzar i Emmentaler AOP

  • 15 min. preparació, 20 min. Temps de cuinat, 35 min. Temps total
  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de full
  • 8 talls de bacó
  • 6 ous
  • 120 g de Emmentaler AOP ratllat
  • julivert
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 210 graus.
  2. Bata 5 ous, assaoneu amb sal i pebre. Poseu una mica de mantega en una paella i prepari ous remenats.
  3. En el paper d'enfornar, divideixi la pasta de full en 8 triangles i poseu-la a un cercle. Poseu un tall de bacó a cada peça. Esteneu la meitat del Emmentaler AOP en l'anell. Col · loqui els ous remenats i empolvori amb el Emmentaler AOP restant. Empolvoreu amb julivert picat.
  4. Doble els punts de l'estrella cap al centre. Bata l'ou restant i espárzalo en l'anell. Hornee durant aprox. 20 minuts fins que estigui ben daurat.
  5. Serveixi l'anell sencer en una taula de tallar i empolvori amb julivert.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.