
Torres de patata
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- 1 motlle refractari de 2 l
- Mantega per al motlle
- 8 patates de mida mitjana, pelades, tallades rectes per sota i a continuació en rodanxes d'1 cm de gruix
Farcit:
- 300 g de Vacherin Fribourgeois,tallat en talls de 5 mm de gruix, 16 talls de cansalada crua, aprox. 75 g, 100 g de porro tallat en anelles, escaldat, pebre mòlt, 2 dl de nata semidescremada
Preparació
- Fer capes de patates, formatge, cansalada i porro, condimentar. Col·locar-les en el motlle untat amb mantega. Abocar-hi la nata.
- Gratinar al centre del forn a 200 ºC durant 20-25 minuts.
Informació nutricional
Acompanyar amb amanida d'hivern mixta. En comptes de cansalada, fer servir pernil. Substituir el porro per ceba o una altra verdura.
Formatge en aquesta recepta
