Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Torres de patata

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 1 motlle refractari de 2 l
  • Mantega per al motlle
  • 8 patates de mida mitjana, pelades, tallades rectes per sota i a continuació en rodanxes d'1 cm de gruix

Farcit:

  • 300 g de Vacherin Fribourgeois,tallat en talls de 5 mm de gruix, 16 talls de cansalada crua, aprox. 75 g, 100 g de porro tallat en anelles, escaldat, pebre mòlt, 2 dl de nata semidescremada

Preparació

  1. Fer capes de patates, formatge, cansalada i porro, condimentar. Col·locar-les en el motlle untat amb mantega. Abocar-hi la nata.
  2. Gratinar al centre del forn a 200 ºC durant 20-25 minuts.
Informació nutricional

Acompanyar amb amanida d'hivern mixta. En comptes de cansalada, fer servir pernil. Substituir el porro per ceba o una altra verdura.

Formatge en aquesta recepta

Vacherin Fribourgeois AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.