Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Torrades de formatge amb salsitxa cervelat

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Paper sulfurat per a la placa
  • 8 llesques de pa integral, 1/2 dl de vi blanc o suc de poma, 8 llesques de formatge de raclet, aprox. 300 g, pebre vermell, pebre mòlt, 2-4 salsitxes de tipus cervelat, tallades longitudinalment i al biaix

Preparació

  1. Col·locar el pa sobre una placa amb paper sulfurat. Napar amb vi o suc de poma. Farcir amb formatge, condimentar. Distribuir-hi les salsitxes Cervelat. Coure a la part central del forn preescalfat a 220 ºC durant 10-12 minuts.
Truc de preparació

Acompanyar amb amanida mixta, patates al forn o gratinat de patata.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.