Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Torrada rústica amb formatge Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 6 llesques

  • 1 batedora
  • 1 fulla de paper d'alumini

Per a la crema:

  • 30 g de formatge Tête de Moine AOP
  • 150 g de pèsols
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • 2 claus d’olor (espècia)
  • 1 cullerada de nata de cuina
  • 20 g de mantega
  • Sal i pebre

Per al emplatat:

  • 6 Rosetes de formatge Tête de Moine AOP
  • 1 salsitxa de Morteau o salsitxa de Frankfurt
  • 1 llesca de pa de campanya
  • 12 tomàquets cherry
  • Amanida

Preparació

Per a la crema:

  1. Rentar els pèsols amb aigua fresca i posar-los en una olla amb 1/2 litre d'aigua freda amb sal.
  2. Escalfar lentament i deixar bullir durant 15 minuts.
  3. Pelar i picar la ceba, l'all i la pastanaga. Quan l'aigua comenci a bullir, afegir l'all, la ceba, la pastanaga, les fulles de llorer i els claus. Afegir la rodanxa de salsitxa crua.
  4. Salpebreu.
  5. Coure durant 1 hora sense tapa. Remenant de tant en tant i afegint una mica d'aigua si és necessari.
  6. Escórrer i tritureu-ho (o pel passapuré) per obtenir un puré fi.
  7. Afegir la mantega, la nata i els 30 g. de formatge Tête de Moine AOP.
  8. Barrejar suaument fins a obtenir una suau i densa crema.
  9. Deixar refredar i posar a la nevera.

Per al emplatat:

  1. Torrar les llesques de pa. Tallar la salsitxa de Morteau cuita a rodanxes fines.
  2. Amb l'ajuda d'una espàtula, estendre una mica de crema de pèsols en cada llesca de pa i col·locar a sobre una rodanxa de salsitxa, calenta o freda.
  3. Tallar els tomàquets cherry per la meitat i col·locar-los sobre les llesques de pa.
  4. Finalitzar col·locant suaument una bella Roseta de Tête de Moine AOP i algunes fulles d'amanida.
Truc de preparació

Per preparar la salsitxa: 1. Tallar un tros de salsitxa de Morteau crua. Reservar. 2. Preescalfar el forn a 210 ° C. 3. Embolicar la salsitxa en paper d'alumini, com en papillota. Enfornar durant 1:30 h. Retirar del forn i reservar.

vídeo

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.