Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tomàquets amb farcit de suflé de fines herbes

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 1 motlle refractari d'aprox. 26 cm Ø, mantega per al motlle

Farcit:

  • 20 g de mantega, 1 cullera de farina, 2,5 dl de llet, 1 cullereta de rou vegetal en pasta o pols, 2 rovells d'ou, 80 g de Gruyère DOP, ratllat, orenga, alfàbrega y cibulet picats fins (2 culleres de cadascun), sal, pebre mòlt, 2 clares d'ou, muntades, 8 tomàquets (per exemple ramato), amb la part superior tallada i buidats de carn

Preparació

Farcit:

  1. Farcit: fondre la mantega. Sofregir-hi la farina. Treure la paella del foc, abocar-hi la llet i barrejar. Afegir-hi el brou. Tornar a posar la paella al foc, escalfar sense deixar de remenar, bullir 1-2 minuts, deixar refredar. Barrejar amb el rovell de l'ou, el formatge i les herbes, condimentar. Incorporar-hi la clara d'ou.
  2. Posar el tomàquet en el motlle untat amb mantega. Distribuir-hi el farcit. Posar els barrets dels tomàquets al costat del motlle. 3 A la part inferior d'un forn preescalfat a 200 graus, coure durant 30-35 minuts.
Truc de preparació

Acompanyar amb arròs (per exemple en amanida) o patates al forn i una amanida d'estiu.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.