Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tirabuixons amb espinacs, pinyons i Gruyère

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 400 g tirabuixons, 1 escalunya, tallada a la juliana, 1 dent d'all, tallada a la juliana, 50 g de mantega, 400 g d'espinacs frescos, sal, pebre negre mòlt, 30 g de pinyons, torrats, 100 g de Gruyère, ratllat

Preparació

  1. Coure els tirabuixons al dente en aigua bullida amb sal, escórrer.
  2. Sofregir les escalunyes i l'all amb la mantega. Afegir els espinacs, condimentar, sofregir fins que formi una massa compacta, escórrer.
  3. Barrejar els tirabuixons amb els espinacs. Col·locar sobre plats calents, empolsar amb pinyons i Gruyère.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.