Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tartaleta de Gruyère AOP amb dos tomàquets

  • 10 min. preparació, 20 min. Temps de cuinat, 30 min. Temps total
  • Sense carn
  • (4 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Fàcil
  • 1 massa trencada, a punt per utilitzar
  • 100 g de Gruyère AOP ratllat + unes tires de Gruyère AOP en bloc
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 3 tomàquets italians llargs, a rodanxes
  • 2 manats de tomàquets cherry
  • Unes branquetes de farigola
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 200 ° C. Estirar la massa amb el paper d'enfornar en un motlle per pastís. Punxar el fons amb una forquilla. Escampar el fons de Gruyère AOP i després el pa ratllat. Cobrir amb els tomàquets a rodanxes. Després col·locar els tomàquets a sobre.
  2. Decorar amb branquetes de farigola. Afegir sal i pebre. Ruixar amb oli d'oliva. Enfornar durant 20 minuts al forn.
  3. Deixar refredar en una reixeta per coure. Adornar amb tires de Gruyère AOP.
Truc de preparació

Délicieux avec une salade de mâche parfumée au vinaigre balsamique.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.