Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tallarines amb Sbrinz, xili i espinacs

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Salsa:

  • 2 cebes d'hivern, tallades en anells fins, 2 dents d'all, tallades en làmines fines, 2 xilis vermells, desgranats, tallats a la juliana, mantega per sofregir, 125 g de mascarpone, 150 g d'Sbrinz, pebre mòlt
  • 400 g de pasta, 200 g d'espinacs, bitxo per guarnir

Preparació

Salsa:

  1. Per a la salsa, sofregir amb mantega la ceba d'hivern, l'all i el xili. Afegir el mascarpone, fondre. Barrejar-hi la meitat de l'Sbrinz, condimentar.
  2. Coure al dente en aigua salada bullint. Afegir els espinacs en l'últim minut de cocció. Escórrer.
  3. Col·locar la pasta amb els espinacs en plats fondos, abocar-hi la salsa, empolsar amb la resta d'Sbrinz, guarnir.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.