Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tabulé de col·liflor i rosetes de Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 12 rosetes de Tête de Moine AOP
  • 60 g d'albercocs secs
  • 50 g de panses seques
  • 1 col·liflor
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 1 cullerada sopera de julivert picat
  • 1 cullerada sopera de escalunya pelada i tallada
  • 1 cullerada de cafè de gingebre fresc ratllat
  • Flor de sal i pebre mòlt

Preparació

  1. Deixar en remull la fruita seca durant 5 minuts.
  2. Rentar la col·liflor i extreure els ramells. Tritureu en una batedora fins a obtenir la mateixa consistència que el cuscús. Abocar en un bol per amanides.
  3. Escórrer la fruita seca i tallar els albercocs a daus petits. Afegir a la coliflor juntament amb el julivert i l'escalunya. Esprémer els cítrics i emulsionar el suc amb l'oli d'oliva i el gingebre en un bol. Salpebrar. Abocar la salsa sobre el tabule de coliflor i barrejar amb suavitat.
  4. Servir ben fred adornat amb les rosetes de Tête de Moine AOP.
Truc de preparació

Si no disposa de batedora per a la col·liflor, pot utilitzar-se un ratllador amb orificis grans.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.