Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Suflé de patata amb herbes aromàtiques

  • Sense carn
  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Mantega per al motlle
  • 800 g de patates, 150 g de mantega d'alta qualitat, 2 manats d'herbes aromàtiques, picades (julivert, cibulet, romaní, farigola, alfàbrega), 3 rovells d'ou, 100 g de Gruyère, ratllat, sal, nou moscada, 3 clares d'ou

Preparació

  1. Pelar les patates, tallar-les en daus i bullir-les en aigua amb sal.
  2. Abocar-les a un colador i deixar que s'escorrin.
  3. Premsar-les fins obtenir un puré i deixar-les refredar.
  4. Afegir al puré la mantega d'alta qualitat, les herbes i el rovell d'ou.
  5. Abocar el formatge i condimentar.
  6. Muntar la clara d'ou i primer afegir un terç, després la resta.
  7. Omplir un motlle de suflé untat amb mantega i coure en un forn preescalfat (180°C) a 220°C durant 50-60 minuts.
  8. Servir calent.
Recomanació

Acompanyar amb amanida o verdures.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.