Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Suflé de formatge i herbes aromàtiques

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

  • 2 motlles individuals per a suflé de 4 dl cadascun, mantega per al fons dels motlles
  • 250 gr de mató
  • 3 ous
  • ¼ culleradeta de sal
  • Pebre del molinet
  • nou moscada
  • 4 cullerades d'herbes picades saber quin és farigola, julivert i cibulet
  • 4 cullerades de Maizena
  • 125 gr de Le Gruyère AOP ratllat

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 180ºC. Pinzellar els motlles amb mantega.
  2. Barrejar en un recipient el quall, els rovells d'ou, la sal, el pebre, la nou moscada, les herbes picades, la Maizena i el Le Gruyère AOP fins a aconseguir una massa homogènia.
  3. Batre les clares a punt de neu i amanir amb una mica de sal.
  4. Remenar la massa amb una cullera de fusta amb molta cura, fins a integrar les clares amb la massa.
  5. Repartir la massa en els motlles.
  6. Enfornar a la meitat del forn a 180 ° C durant 30-35 minuts.
Truc de preparació

És molt important no obrir el forn durant la cocció i servir els suofflés immediatament.

Recomanació

Servir com a acompanyament d'una amanida mixta o verdura al vapor.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.