Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Soufflé a Le Gruyère AOP

  • 15 min. Temps de cuinat
  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 40 g de mantega
  • 60 g de farina
  • 4 dl de llet
  • 1 punta de nou moscada
  • 3 ous separats, clara i rovell
  • 150 g de Le Gruyère AOP, ratllat
  • 1 cullerada de mantega
  • Sal i pebre

Preparació

  1. En una paella, fongui la mantega. Amb un batedor, barregi la farina amb la mantega fosa durant 1 minut. Afegeix la llet perquè arribi a l'ebullició. Després redueixi el foc i continuï cuinant lentament per 2 minuts. Assaoneu amb sal, pebre i nou moscada. Deixeu que la salsa es refredi i després afegiu Le Gruyère AOP i els rovells d'ou. Barreja tot bé.
  2. Preescalfar el forn a 200 ° C. Batre les clares d'ou molt ferma i amb una espàtula incorporar-los amb cura en la màquina suflé. Motlles individuals de mantega. Aboqui la barreja fins 2/3. Aclareix bé les vores. Cuini per 12 a 15 minuts.
  3.  

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.