Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sopa de Vacherin amb ceps

  • Sense carn
  • (3 estrelles/2 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 1 escalunya, picada fina, 3 culleres de mantega, 2 culleres de farina, 5 dl de fons de vedella fred o brou, 2 dl de nata, 150 g de Vacherin Fribourgeois, ratllat, una mica de vi blanc, sal, pebre

Bolets:

  • 100 g de ceps, en làmines, mantega per rostir, 1 escalunya, picada fina i sofregida, 2 branques de farigola, en fulles, 1 raig de vinagre de vi, sal, pebre

Preparació

  1. Sofregir l'escalunya amb la mantega, afegir-hi la farina i seguir sofregint. Abocar-hi el fons fred i coure sense deixar de remenar, deixar que faci xup-xup uns minuts.
  2. Afegir-hi la nata, bullir i a continuació fondre el formatge a la sopa. Rectificar amb vi blanc, sal i pebre. 3 Saltar els bolets amb la mantega, afegir les escalunyes i la farigola, rectificar amb vi blanc, sal i pebre.
  3. Servir la sopa en plats calents i posar-hi a sobre els bolets.

Formatge en aquesta recepta

Vacherin Mont-d'Or AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.