Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sopa de pèsols freda amb Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Par a 4 personas

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 ceba gran picada
  • 1 gra d'all, picat
  • 4 branquetes de menta + 4 fulles grans
  • ¾ l de brou de pollastre
  • 400 g de pèsols
  • 3 cullerades Tête de Moine AOP, ratllat, barrejat amb
  • 2 cullerades de julivert, finament picat
  • 1 culleradeta de llavors de comí de prat o comí
  • sal pebre
  • embalatge
  • 4 fulles de menta
  • 12 el cap de formació de rosetes Moine AOP

Preparació

  1. Escalfar l'oli d'oliva en una cassola i salta-hi la ceba i l'all durant 5 minuts sense que es dauri.
  2. Afegir les fulles de menta i el brou. Portar a ebullició i cuinar a foc lent durant 5 minuts. Retirar les branquetes de menta.
  3. Afegir les fulles de menta i els pèsols. Quan comenci a bullir de nou, coure durant 10 minuts. Reduir els pèsols a un puré tan llis com sigui possible. Incorporar el Tête de Moine AOP ratllat i salpebrar.
  4. Deixar refredar durant una hora.
Recomanació

Dividiu la sopa en plats, bols o gots. Escampar amb llavors de comí de prat o comí. Decorar amb fulles de menta. Acompanyar rosetes cap Monk AOP.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.