Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sopa de patata a l'Emmentaler

  • Sense carn
  • (1 estrelles/2 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 4-6 patates mitjanes farinoses, per exemple Agria
  • 1 manat de verdures per fer brou amb api, pastanaga, ceba, porro.
  • 1 manat d'herbes aromàtiques amb llorer, julivert i cerfull
  • Sal
  • Mantega per sofregir
  • 1 l de brou, calent
  • Una mica de nou moscada
  • 1/2 manat de cerfull, fulles picades,
  • 1 dl de nata sencera
  • Una mica de vinagre de poma
  • 100 g d'Emmentaler AOP

Preparació

  1. Pelar les patates, tallar-les en daus.
  2. Saltar ràpidament amb mantega les patates junt amb les verdures de brou, el manat d'herbes i la sal. ?Afegir-hi el brou. Deixar que faci xup-xup mig tapat a foc lent durant 30-40 minuts.
  3. Retirar les verdures i les herbes, remenar amb força la sopa amb un batedor gran. Rectificar de sal i nou moscada. Barrejar el cerfull amb la nata, afegir-los a la sopa. Bullir a foc lent.
  4. Tastar la sopa abans de servir i rectificar amb vinagre en cas necessari. Tallar l'Emmentaler en talls fins.
Truc de preparació

Deixar la pastanaga i l'api a la sopa. Les sopes de patata sovint prenen una textura enganxosa quan es trituren. Per això és millor remenar fort amb un batedor gran o passar pel passapuré.

Recomanació

Distribuir l'Emmentaler entre els plats i abocar-hi la sopa calenta.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.