Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sopa de hinojo con dados Appenzeller®

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Para 4 personas:

  • 2 bulbos de hinojo
  • 750 ml de caldo de verduras
  • 50 g de Appenzeller® cortado en dados
  • Sal y pimienta
  • Algunas semillas de alcaravea
  • Hojas de hinojo

Preparació

  1. Cortar un bulbo y medio de hinojo. Cortar la mitad del bulbo restante en rodajas de unos pocos cm.
  2. Hervir el caldo.
  3. Cocinar al vapor el hinojo durante 3 minutos excepto las rodajas.
  4. Triturar el hinojo que ha estado en evaporación.
  5. Añadir el puré de hinojo al caldo. Calentar un poco más.
  6. Dividir la sopa en cuencos. Introducir los dados de Appenzeller® y el hinojo que se ha apartado.
  7. Echar las semillas de alcaravea y las hojas de hinojo.
  8. Decorar con un pincho de Appenzeller®

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.