Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sopa de cigrons amb formatge Le Gruyère AOP

  • 1 h. Temps de cuinat
  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 125 g de formatge Gruyère AOP
  • 200 g cigrons secs
  • 1 ceba
  • 200 g d'api
  • 300 g de patates
  • 200 g de pastanagues
  • 200 g de col
  • 2 cullerades d'oli de colza
  • 1 mica de safrà
  • 2 fulles de llorer
  • Sal, pebre
  • ½ grapat de cibulet

Preparació

  1. Posar en remull els cigrons en aigua freda durant la nit. L'endemà, coure'ls durant 60 minuts en una olla, fins que estiguin tendres. Escorreu-los.
  2. Tallar la ceba a làmines fines. Tallar l'api, les patates, les pastanagues i la col en tires. Salpebrar.
  3. Escalfar l'oli per saltejar les verdures i les patates. Quan estiguin a mitja cocció, afegir una mica de safrà. Retirar del foc.
  4. Bolcar les verdures a una olla. Cobrir amb 1,2 litres d'aigua.
  5. En el vas del passapuré, bolcar una tassa de cigrons cuits i tres quarts de tassa del líquid de l'olla.
  6. Afegir el puré, la resta de cigrons i les fulles de llorer a la sopa. Salpebrar al gust. Coure fins que les verdures estiguin cuinades.
  7. Tallar el Le Gruyère AOP a daus d'un 1 cm de gruix, aproximadament. Tallar els cebollins.
  8. Servir la sopa en bols i afegir els daus de Le Gruyère AOP i el cibulet.
Truc de preparació

Es poden reemplaçar els cigrons secs per 2 llaunes de cigrons.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.