Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sopa de carbassa i Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Para 4 personas

  • 1 carabassa (Hokkaido) d'uns 1,2 kg
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de xili en pols
  • 1,5 litres de brou de verdures
  • Sal i pebre
  • Rosetons de Tête de Moine AOP
  • Fulles de julivert planes

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200 ° C. Cort la carabassa a quarts. Traieu les llavors. En un bol, cobreixi els quarts de carbassa amb oli d'oliva, Xile i sal. A-li 15 minuts.
  2. Feu puré amb la carbassa cuita i 1 o 2 cullerades de brou. Aboqui el puré de carbassa en una cassola. Aboqui la resta del brou. Deixi bullir i cuini a foc lent durant 5 minuts. Corregiu el condiment si cal.
Recomanació

Servir en gotets, col·locar una flor de Tête de Moine i escampar-hi julivert.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.