Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Sandwich d'alvocat amb Emmentaler AOP

  • 20 min. preparació, 20 min. Temps total
  • Sense carn
  • (2.8 estrelles/4 vots)

Ingredients

4 persones

  • 8 llesques de pa torrat integral
  • 2 alvocats
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Sal i pebre
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • ½ cullerada d'oli d'oliva
  • ½ enciam de la varietat de Cicorino rosso
  • 120 g Emmentaler AOP
  • 2 cullerades de mostassa

Preparació

  1. Torrar les llesques de pa en una paella o torradora.
  2. Talla per la meitat els alvocats, treu la llavor i la polpa de la pell. Cuina un puré d'alvocat amb suc de llimona, i condimentar amb sal i pebre. Barrejar el vinagre balsàmic amb oli, sal i pebre. Tallar l'enciam en tires, barrejar amb la salsa. Afegir finalment l'Emmentaler AOP en rodantxes fines.
  3. Afegir la mostassa al sandwich. Col locar sobre l'entrepà la torrada restant i premer lleugerament. per últim, tallar l'entrepà en diagonal.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.