Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Salsa per sucar formatge i patates

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Salsa:

  • 1-2 cebes, picades fines, mantega per sofregir, 1 cullereta de farina, 8 culleres de vinagre de poma, 8 culleres d'oli de gira-sol, sal, pebre, fines herbes picades (per exemple cibulet, julivert, anet, orenga)
  • 400 g de formatge (Tilsiter, Thurtaler, Amriswiler Wällechäs)
  • 1 kg de patates, bullides amb pell

Preparació

Salsa:

  1. Per a la salsa, sofregir la ceba en mantega, empolsar-la amb farina i diluir-la amb vinagre. Retirar la cassola del foc i afegir l'oli. Rectificar de sal i pebre. Incorporar les fines herbes a la salsa refredada, reservar-la en una font petita.
  2. Tallar el formatge en bastonets o petites porcions, col·locar-lo en un plat.
  3. Sucar el formatge i les patates en la salsa a taula.

Formatge en aquesta recepta

Tilsiter

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.