Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Salsa de yogur con queso suizo y hierbas

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

4

  • Per a 4 persones
  • 200g de formatge fresc
  • 75 g Appenzeller®, ratllat
  • 75 g Emmentaler AOP, ratllat
  • 150g de iogurt grec
  • 2 cullerades d'herbes fresques (ceba, julivert pla, alfàbrega), picat
  • sal, pebre

Preparació

  1. escalfar el formatge fresc, l'Appenzeller® i l'Emmentaler AOP en una paella. Barrejar amb una cullera de fusta fins que el formatge es fongui i acopnseguir una massa tova.
  2. afegir el iogurt grec, la sal i el pebre i barrejar bé.
  3. acabar amb herbes fresques. Barreja.
Truc de preparació

Deliciós amb pastanagues, cogombre, api i espàrrecs verds. Consell: És important que el iogurt sigui consistent, d'aquí la nostra preferència per al iogurt grec.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.