Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Rotlles de fricandó amb espinacs i formatge

  • 50 min. Temps total
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Cordill de cuina o escuradents
  • 8 talls grossos i prims de carn de vedella, uns 350 g
  • 1/2 cullereta de sal
  • Pebre mòlt
  • Mantega

Pel farcit:

  • 1 dent d'all, premsada
  • ½ ceba, picada fina
  • Mantega per sofregir
  • 300 g d'espinacs, preparats
  • ¼ cullereta de sal
  • Pebre mòlt
  • 100 g de Le Gruyère AOP, en daus
  • 3 culleres de farina per arrebossar

Per a la salsa:

  • 1 dl de vi blanc o de sidra sense alcohol
  • 1,5 dl de crou de carn
  • Sal
  • Pebre mòlt
  • Fulles d'espinacs per guarnir

Preparació

  1. Estendre els filets de vedella, condimentar.
  2. Posar el farciment sobre la carn, enrotllar i amarrar amb un cordó de cuina o punxar amb escuradents.
  3. Fregir els embolicats de carn a la mantega calenta durant 3 minuts, treure.
  4. Afegir venir a la paella i cuinar una mica.
  5. Abocar el brou, cuinar i condimentar. Afegir els embolicats de carn i deixar reposar a foc lent durant 5-8 minuts, no cuinar.
  6. Posar els embolicats de carn amb espinacs i formatge juntament amb la salsa en els plats calents i decorar.

Pel farcit:

  1. Fondre la mantega en una paella, per daurar l'all i la ceba.
  2. Afegir els espinacs mullada i deixar tapada fins que es redueixi.
  3. Condimentar.
  4. Cuinar destapat fins que el líquid s'evapori i deixar refredar.
  5. Afegir Le Gruyère AOP i la farina per arrebossar.
Truc de preparació

Acompanyar amb risotto de safrà o de llimona.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.