Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Roses de Tête de Moine sobre pa de fruita

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a unes 40 porcions

  • Mantega per a la safata

Barreja de fruits i nous:

  • 200 g de peres seques, 100 g de prunes seques, sense pinyol, 100 g de figues seques, 2 culleres de nous, picades, 2 culleres d'avellanes, picades, 50 g de panses rosses, 40 g de sucre, 1 dl de Williams, 1 pessic de canyella, 1 pessic d'anís, 1 pessic de pebre, 1 pessic de sal

Massa de pa:

  • 200 g de farina, 1/2 cullereta de sal, 1,2 dl d'aigua, 10 g de llevat
  • Sucre de llustre i una mica d'aigua
  • 20 roses de Tête de Moine, pebre negre mòlt

Preparació

Barreja de fruits i nous:

  1. 1 Per a la barreja de fruits i nous, picar tots els fruits, barrejar amb la resta d'ingredients i deixar reposar tapat 24 hores. 2 Per a la massa de pa, barrejar tots els ingredients, pastar fins aconseguir una massa elàstica i deixar-la tapada fins que dobli el seu volum. 3 Barrejar la massa amb la barreja de fruits i nous. Amb les mans mullades, donar una forma allargada al pa, posar-lo sobre una placa untada amb mantega i coure'l en un forn preescalfat a 170 °C durant 30-40 minuts. Pintar-lo encara calent amb una barreja d'aigua i sucre de llustre. Així s'aconsegueix una lluentor adient. Deixar refredar. 4 Tallar el pa de fruits en llesques, decorar-lo amb roses de Tête-de-Moine i una mica de pebre mòlt.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.