Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Carbassons rodons amb xampinyó i Vacherin Fribourgeois AOP

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 1 motlle de gratinat de aprox. 30 cm de llarg
  • Paper alumini

Per als recipients de carbassó:

  • 8 carbassons rodons mitjans (aprox. 150 gr)
  • 1 dl de brou de verdures

Per al farciment:

  • 400 gr de xampinyons
  • 80 gr d'olives negres sense os
  • 40 gr de tomàquets secs a la marinera
  • 4 fulles d'alfàbrega
  • 2 escalunyes
  • 1 gra d'all
  • 1 ram de farigola, fulles
  • Una cullerada sopera mantega
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 150 gr de Vacherin Fribourgeois AOP

Per a la decoració:

  • 12 tomàquets cirera al raïm
  • Una cullerada de mantega
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • Fulles d'alfàbrega

Preparació

Per als recipients de carbassó:

  1. Tallar la tapa als carbassons rodons.
  2. Amb ajuda d'un tallador especial per fer boles, estovar els carbassons i guardar les boles.
  3. Col · locar els carbassons en el motlle per gratinat i afegir el brou de verdura. Cobrir el motlle amb paper d'alumini. Col · locar la safata amb el motlle en la meitat de el forn a 200 ° C durant 20 minuts.
  4. Retirar de l'forn i distribuir dos carbassons per plat.

Per al farciment:

  1. Picar en trossos gruixuts els xampinyons, les olives i els tomàquets.
  2. Tallar l'alfàbrega finament.
  3. Picar les escalunyes i l'all.
  4. En una paella, fondre la mantega per daurar les escalunyes, l'all i la farigola. Afegir els xampinyons i estofar fins que el líquid s'evapori.
  5. Afegir les olives, els tomàquets secosy l'alfàbrega.
  6. Salpebrar a gust.
  7. Deixar refredar una mica.
  8. Tallar el Vacherin a quadrets i afegir a la paella amb el foc apagat.
  9. Repartir el farcit en els buits dels carbassons rodons.

Per a la decoració:

  1. Tallar el raïm de tomàquet cherry en 4 unitats.
  2. Fondre la mantega en una paella, fregir els raïms de tomàquets cherry juntament amb les boles de carbassó.
  3. Amb els carbassons rodons farcits ja disposats en els plats. Posar els tomàquets cirera i les boles de carbassó redeondo a la banda.
  4. Escampar una mica de vinagre i decorar amb alfàbrega.
Truc de preparació

Acompanyar amb carn seca, pa integral.

Recomanació

També es pot servir en fred.

Formatge en aquesta recepta

Vacherin Fribourgeois AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.