Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Risotto de carabassa amb reducció de vinagre balsàmic i pètals de Emmentaler AOP

  • 30 min. Temps total
  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Para 4 personas

  • - 400 gr. de carabassa pelada
  • - 400 gr. d'arròs per a risotto
  • - 80 gr. de mantega
  • - Mitja ceba
  • - 1 litre de brou de verdures
  • - 20 gr. de Emmentaler AOP rallado
  • - Pètals de Emmentaler AOP
  • - Un polsim de pebre
  • - 250 gr. de vinagre balsàmic caramel·litzat

Preparació

  1. Tallar la polpa de carabassa en galledes. En una paella sofregir la ceba finament picada amb 50 gr. de mantega. Tan aviat com la ceba estigui transparent, agregar la carabassa i cuinar durant 1/4 d'hora, removent ocasionalment i agregant brou si és necessari.
  2. Agregar l'arròs i remoure perquè agafi sabor. Abocar el brou a poc a poc i continuar cuinant, removent amb freqüència.
  3. Quan l'arròs estigui gairebé cuit però encara al donin-te, retirar del foc i agregar la mantega freda restant i el Emmentaler AOP rallado, remoure-ho.
  4. Deixar reposar el risotto durant 3 minuts amb la casserola tapada. Mentrestant, decorar el plat amb el vinagre caramel·litzat. Estendre el risotto i servir calent; agregar un polsim de pebre negre i els pètals Emmentaler AOP obtinguts amb un pelador de patates.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.