
Raviolis de cor amb Emmentaler AOP i salsa Prosecco
- 45 min. Temps total
Ingredients
Per 2 persones
- Tallador de 10 centímetres
- 100 g de formatge Emmentaler AOP
- 200 g d'api
- 100 - 200 ml de brou de verdures
- 50 g de crema agra
- Sal, pebre, julivert
- 2 rotlles de massa per a pasta (250 g)
- 100 ml de Prosecco sec
- 150 ml de crema baixa en greix
- 1 culleradeta de grans de pebre rosa
Preparació
- Peli i talli l'api a daus. Introduïu l'api en el brou de verdures i cuineu a foc lent. Escorri el brou i reculli tan sols 50 ml. D'altra banda, deixeu que l'api reposi a l'olla. A continuació, aixafi-ho acuradament amb una forquilla.
- Per al farcit, ratlli l'Emmentaler AOP. Barregi amb la crema agra i l'api fred. Assaoneu amb sal i pebre.
- Desenrotlli les tires de pasta. Talli la massa en forma de cor, ajudant-se d'un tallador d'uns 10 centímetres. Posi el farcit al centre dels cors. Seguidament, raspalli les vores amb aigua i segelli els cors.
- Per la salsa, redueixi el brou de verdures a la meitat amb Prosecco. Afegiu la crema baixa en greix i deixi bullir a foc lent fins que la salsa tingui una consistència cremosa. Posteriorment, assaoneu amb sal i pebre.
- Poseu els raviolis a coure en una cassola gran, bullint durant 3 o 4 minuts. Tregui'ls de l'aigua i escorri'ls. A continuació, col·loqui'ls sobre dos plats. Aboqui la salsa per sobre i decori'ls amb grans de pebre rosa lleugerament picada i julivert.
Formatge en aquesta recepta
