Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Raclette de "Halloween" amb carbassa

  • 20 min. preparació, 20 min. Temps total
  • Sense carn
  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Forn de raclettes i paelles
  • 1 carabassa petita, pelada, trossejada i cuita
  • 800 g de formatge raclette
  • Pebre acabat de moldre
  • sal

Preparació

  1. Preparació a la taula:
  2. 1. Poseu les rodanxes de formatge raclette a la paella i deixeu que es fongui una mica.
  3. 2. Guarniu cada porció amb trossos de carbassa i amaniu amb sal i pebre.
Truc de preparació

Alle Pfännchengerichte können auch mit einer weiteren Raclettekäsescheibe belegt und überbacken werden.

Recomanació

Gschwellti dazu servieren.

Formatge en aquesta recepta

Raclette Suisse®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.