Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Quinotto d'espàrrecs i all dels óssos (herba silvestre)

  • 15 min. preparació, 30 min. Temps de cuinat, 45 min. Temps total
  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Para 4 personas

  • 125 g de Gruyère AOP
  • 5 dl de brou de verdures
  • 250 g de quinoa
  • Un ram d'all d'óssos (herba comestible)
  • 1 dl de crema per a salses
  • 1 kg d'espàrrecs verds
  • Sal i pebre
  • Pebre rosa al gust

Preparació

  1. Rallar Le Gruyère AOP finament. Coure la quinoa amb el brou i deixar cuinar 20 minuts aproximadament.
  2. Picar finament l'all d'óssos i fer-lo puré amb el formatge i la crema per a salses.
  3. Coure els espàrrecs al punt en una paella amb una mica d'aigua salada, durant 10 minuts.
  4. Reservar uns espàrrecs complets i tallar la resta en trossets.
  5. Barrejar el puré d'all d'óssos amb la quinoa, salpebrar.
  6. Incorporar acuradament les puntes d'espàrrecs.
  7. Agregar, eventualment, aigua cuita dels espàrrecs.
  8. Servir el quinotto, decorar amb els espàrrecs sencers i espolvorar amb pebre rosa.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.