Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Quiche de carbassa amb Le Gruyère AOP i Vacherin Fribourgeois AOP

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per 4 persones

  • 2 ous
  • 2-4 tomàquets secs, finament picats
  • 1 cullerada de farina
  • 100 ml de nata
  • 100 g de Le Gruyère AOP (ratllat)
  • 150 g de Vacherin Fribourgeois AOP
  • 250 g de pasta de full (o pasta brisa)
  • 400 g de puré de carabassa (carn de carbassa precuita, escorreguda i en puré)
  • Farigola i romaní finament picats
  • Ratlladura d'1 llimona
  • Olives negres i branquetes de romaní
  • Sal marina, pebre, nou moscada, pebre vermell

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 200 ° C.
  2. Estendre la massa en una safata per enfornar greixada o en una safata per quiche. Picar diverses vegades amb una forquilla.
  3. Tallar el Vacherin Fribourgeois AOP en trossos fins i estendre sobre la massa.
  4. Per al farciment, barrejar bé els ous, la nata i el puré de carbassa. Afegir el Le Gruyère AOP ratllat, la farina, els tomàquets, les herbes i la ratlladura de llimona i barrejar.
  5. Condimentar la barreja i untar-la sobre la massa, decorar amb branquetes de romaní i olives negres.
  6. Posar al forn durant 40 minuts.
Recomanació

Noch heiß servieren mit einem kleinen Salat mit Himbeeressig als Beilage.

Formatge en aquesta recepta

Vacherin Fribourgeois AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.