
Plat de peres amb L'Etivaz AOP
- 15 min. preparació, 3 min. Temps de cuinat, 18 min. Temps total
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- Dificultat: fàcil
- 150 g de L'Etivaz AOP
- 4 peres
- 100 g de nous sense sal
- Fruits secs
- 10 cl de mel
- 5 cl de vinagre balsàmic
- 1 llimona
- Preparació: 15 min.
Preparació
- Comenceu preparant la salsa. Escalfeu el vinagre balsàmic en una cassola amb mel durant 2 o 3 minuts. Apagueu el foc.
- Peleu les peres i talleu-les a quarts.
- En un plat, col·loqueu 4 trossos de pera i afegiu fruits secs i nous.
- Talli L'Etivaz AOP amb un pelador sobre el plat, de manera que quedi en petites tires fines. Posteriorment, afegiu la salsa caramel·litzada per sobre.
Formatge en aquesta recepta
