Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Plat de peres amb L'Etivaz AOP

  • 15 min. preparació, 3 min. Temps de cuinat, 18 min. Temps total
  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Dificultat: fàcil
  • 150 g de L'Etivaz AOP
  • 4 peres
  • 100 g de nous sense sal
  • Fruits secs
  • 10 cl de mel
  • 5 cl de vinagre balsàmic
  • 1 llimona
  • Preparació: 15 min.

Preparació

  1. Comenceu preparant la salsa. Escalfeu el vinagre balsàmic en una cassola amb mel durant 2 o 3 minuts. Apagueu el foc.
  2. Peleu les peres i talleu-les a quarts.
  3. En un plat, col·loqueu 4 trossos de pera i afegiu fruits secs i nous.
  4. Talli L'Etivaz AOP amb un pelador sobre el plat, de manera que quedi en petites tires fines. Posteriorment, afegiu la salsa caramel·litzada per sobre.

Formatge en aquesta recepta

L'Etivaz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.