Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Plat de pa i formatge a la manera d'Appenzell («Alte Maa»)

  • Sense carn
  • (1 estrelles/3 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 400 de pa reposat, 200 g d'Appenzeller salat, acabat de ratllar, 2 dl de llet, 0,5 dl de nata, 3 culleres de mantega o greix per rostir

Preparació

  1. 1 Tallar el pa en daus. Col·locar per capes en una font junt amb el formatge ratllat. 2 Abocar-hi la llet i la nata i deixar reposar una hora. El pa ha de quedar humit però no esmicolat. Escalfar la mantega i daurar el pa donant-li la volta sovint.
Truc de preparació

Barrejar amb el formatge una ceba picada fina. Acompanyar amb cafè amb llet.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.