
Pinxo amb xoriço i xampinyons a la graella, tomàquets confinats i Le Gruyère AOP
Ingredients
Para 6 personas
- 50 g de Le Gruyère AOP Classic ratllat
- 12 llesques de pa de camp
- 250 g de xampinyons tallats a quarts
- 15-20 llesques de xoriço
- 12 tomàquets cherry
- 15-20 olives
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 1 gra d'all
- Alguns brots d'espinacs
- Pebrot d'Espelette
- vinagre balsàmic
- sal i pebre
Preparació
- 1. Preescalfar el forn a 220 ° C.
- 2. Poseu els xampinyons, els tomàquets i l'all en una paella, afegiu una mica d'oli d'oliva i cuini durant 10 minuts. En una paella, salteu el xoriço fins que estigui daurat i molt vermell. Posar a un costat.
- 3. Torrar el pa en llesques.
- 4. Corregir les llesques de pa amb tots els ingredients i olives. Afegiu alguns brots d'espinacs i Le Gruyère AOP ratllat. Assaoneu amb sal i pebre i afegiu una mica de pebre d'Espelette.
- 5. Escampar amb un filet de vinagre balsàmic abans de servir.
Informació nutricional
Para más información: "Bruschetta" en Italia o "Pintxo" en España, estos deliciosos aperitivos son sándwiches tostados que saboreamos calientes o fríos. Son rápidos y perfectos para aperitivos improvisados en casa.
Formatge en aquesta recepta
