Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pinxo amb xoriço i xampinyons a la graella, tomàquets confinats i Le Gruyère AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Para 6 personas

  • 50 g de Le Gruyère AOP Classic ratllat
  • 12 llesques de pa de camp
  • 250 g de xampinyons tallats a quarts
  • 15-20 llesques de xoriço
  • 12 tomàquets cherry
  • 15-20 olives
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 gra d'all
  • Alguns brots d'espinacs
  • Pebrot d'Espelette
  • vinagre balsàmic
  • sal i pebre

Preparació

  1. 1. Preescalfar el forn a 220 ° C.
  2. 2. Poseu els xampinyons, els tomàquets i l'all en una paella, afegiu una mica d'oli d'oliva i cuini durant 10 minuts. En una paella, salteu el xoriço fins que estigui daurat i molt vermell. Posar a un costat.
  3. 3. Torrar el pa en llesques.
  4. 4. Corregir les llesques de pa amb tots els ingredients i olives. Afegiu alguns brots d'espinacs i Le Gruyère AOP ratllat. Assaoneu amb sal i pebre i afegiu una mica de pebre d'Espelette.
  5. 5. Escampar amb un filet de vinagre balsàmic abans de servir.
Informació nutricional

Para más información: "Bruschetta" en Italia o "Pintxo" en España, estos deliciosos aperitivos son sándwiches tostados que saboreamos calientes o fríos. Son rápidos y perfectos para aperitivos improvisados ​​en casa.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.