Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Piccata

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 12 escalopes de vedella fines, per exemple filet de pobre, cadascuna de 20-40 g, una mica de suc de llimona, sal, pebre mòlt. Arrebossat: 2-3 culleres de farina, 3 ous, 75 g d'Sbrinz ratllat, mantega o greix per rostir

Preparació

  1. Mullar la carn amb suc de llimona, condimentar.
  2. Per a l'arrebossat, posar la farina en un plat. Batre els ous i l'Sbrinz en un plat fondo.
  3. Passar les escalopes per la farina, retirar la farina sobrant. Passar la carn per la massa d'ou i Sbrinz. Daurar individualment a foc lent amb mantega per ambdós costats 2-3 minuts.
Truc de preparació

L'acompanyament clàssic de la piccata son els espagueti amb salsa de tomàquet.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.