Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Petits croissants de formatge

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a uns 20 croissants

Pasta de full amb mató:

  • 150 g de farina, 1/2 cullereta de sal, 80 g de mantega, freda, tallada en bocins, 100 g de mató en crema

Farcit:

  • 50 g de mató en crema, 100 g de Gruyère madur, ratllat, 1 rovell d'ou, sal, pebre
  • 1 rovell d'ou i 1 clara d'ou, separats, per pintar

Preparació

Pasta de full amb mató:

  1. 1 Per a la massa, posar farina, sal i mantega a una font i pastar amb les mans fins aconseguir una massa que s'esmicoli. Afegir-hi el mató en crema amb una espàtula. No pastar. Deixar refredar. 2 Estirar la massa sobre una superfície freda fins aconseguir un rectangle de 20 x 40 cm, plegar dos cops i deixar reposar a la nevera. Treure la massa de la nevera, tornar a estirar-la i tornar a plegar-la dos cops. Tornar a reservar en fred. 3 Per al farcit, barrejar tots els ingredients i condimentar. 4 Per als croissants, estirar la massa 2 mm de gruix i tallar-la en rectangles de 10 x 50 cm de longitud i 8 cm de base. Col·locar els talls un al costat de l'altre i posar a la nevera. Posar una cullera de farcit sobre cada triangle, pintar les vores amb clara d'ou, embolicar des de la base fins a la punta, pressionar i pintar amb rovell d'ou. 5 Col·locar els croissants sobre la placa i coure 10-15 minuts al centre d'un forn preescalfat a 200 °C.
Informació nutricional

Amb la resta de la pasta, fer bastonets i espirals.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.