Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Peres gratinades amb formatge de raclet

  • 20 min. preparació, 20 min. Temps total
  • (3 estrelles/2 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

  • 400-500 g de patates bullides amb pell, pelades, 50 g de talls de pernil cru, tallat en trossos, 2 peres, estofades, pelades (optatiu), tallades en quarts, 1 cullera de cibulet picat, 200 g de formatge de raclet, en talls tallats per la meitat, pebre, pebre vermell

Preparació

  1. Partir una patata per la meitat. Col·locar-la en un motllo per gratinar amb la part plana cap amunt. Farcir amb pernil, pera, cibulet i formatge de raclet. Condimentar.
  2. Gratinar a la part superior d'un forn preescalfat a 250 °C durant 10 minuts.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.