Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Peres cuites al limoncello coronades amb Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 8 rosetes de Tête de Moine AOP
  • 4 peres Passe-Crassane
  • 40 cl de limoncello
  • 1 cullerada de mel
  • 0,15 g de safrà en filaments.
  • 50 cl d'aigua

Preparació

  1. Peleu les peres sense buidar-les mantenint els rabillos.
  2. Posar en una cassola limoncello, mel, safrà i cobrir amb aigua.
  3. Cuinar durant 40 minuts a foc lent, cobrint regularment les peres en els sucs de cocció.
  4. Deixar reposar fora del foc.
  5. Posar les peres en un plat per servir, amanir amb suc amb gust de safrà i decorar amb rosetes de Tête de Moine AOP.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.