Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pebrots farcits de carn picada i formatge Le Gruyère AOP

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 6 persones Dificultat: fàcil

  • 1 safata de forn
  • 1 paella

Per als pebrots farcits

  • 100 g de formatge Le Gruyère AOP suís ratllat
  • 12 pebrots petits (grocs, vermells i taronges)
  • ½ grapat de coriandre
  • 250 g de carn picada
  • 3 ceballots
  • ¼ de pebrot vermell, groc i verd
  • 10 tomàquets cirerol
  • 2 grans d’all
  • 1 culleradeta de comí
  • ½ pastilla de brou de carn
  • Sal i pebre
  • Oli de cuina

Per a l'arrebossat

  • 2 ous
  • 50 g de flocs de blat de morto (corn flakes)

Per a la guarnició

  • 50 g de formatge Le Gruyère AOP suís en daus petits
  • 4 branquetes de coriandre
  • Salsa agredolç

Preparació

Per als pebrots farcits

  1. Picar finament el coriandre, tallar en làmines fines els alls, les cebes i els quarts de pebrots.
  2. Tallar els tomàquets cirerol per la meitat.
  3. En una paella, escalfar una mica d’oli. Saltejar els alls, les cebes, els pebrots i els tomàquets. Esmicolar la pastilla de brou, a continuació afegir el comí, la sal i el pebre.
  4. Fregir i anar removent durant un temps de 5 a 10 minuts.
  5. Afegir la carn i deixar coure a foc lent fins que estigui feta. Retirar del foc.
  6. Preescalfar el forn a 200° C.
  7. Rentar els pebrots, treure les cuetes i buidar-los.
  8. Ratllar el formatge Le Gruyère AOP suís i barrejar-lo amb el farcit, després farcir els pebrots.

Per a l'arrebossat

  1. Picar els flocs de blat de moro en un bol i batre els 2 ous en un altre bol.
  2. Submergir els pebrots farcits en l’ou batut i empolvorar les puntes amb els flocs de blat de moro picats.
  3. Col·locar els pebrots en una safata de forn i fornejar durant 15 minuts.

Per a la guarnició

  1. Col·locar els pebrots cuits en un plat i punxar-los amb els daus de formatge Le Gruyère AOP suís.
  2. Empolvorar-los amb fulles de coriandre.
  3. Servir els pebrots farcits calents acompanyats de la salsa agredolça.

vídeo

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.