Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Patates amb tomàquet i formatge

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Paper sulfurat per a la placa
  • 6 patates bullides amb pell de mida mitjana, pelades, partides per la meitat, greix de rostir per untar, ½ cullereta de sal, pebre mòlt, una mica de pebre vermell

Decoració:

  • 2 tomàquets, tallats en rodanxes, 12 talls de formatge alpí, uns 250 g, aprox. 4 mm de gruix, 1-2 culleretes d'herbes alpines seques, pebre mòlt

Preparació

  1. Col·locar les patates amb la superfície plana cap amunt sobre una placa folrada amb paper sulfurat (en cas necessari, tallar-les planes per totes bandes perquè se sostinguin), untar les superfícies amb greix, condimentar. Posar a la part central del forn preescalfat a 200 graus i coure durant 10 minuts.
  2. Farcir les patates amb rodanxes de tomàquet i formatge, condimentar. Coure a la part superior d'un forn calent a 200°C durant 8-10 minuts.
Truc de preparació

Servir amb amanida mixta.

Formatge en aquesta recepta

Alpkäse und Speziali­täten

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.