Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pastís salat de formatge al Gruyère

  • Sense carn
  • (3.9 estrelles/18 vots)

Ingredients

Per a una placa de 28 cm Ø 8 porcions

  • Mantega i farina per a la placa; Pastaflora: 250 g de farina, 1/2 cullereta de sal, 100 g de mantega, freda, tallada en trossets, 1 dl d'aigua
  • 300 g de Gruyère madur, ratllat gruixut
  • 2 dl de llet, 2 dl de nata, 4 ous, 1/2 cullereta de sal, pebre

Preparació

  1. Per a la massa, posar farina, sal i mantega a una font i pastar amb les mans fins aconseguir una massa que s'esmicoli. Afegir-hi aigua i barrejar amb una espàtula. No pastar. Deixar refredar.
  2. Estirar la massa. Posar la massa sobre una placa untada amb mantega i coberta de farina, i pressionar amb una forquilla. Posar el formatge per sobre. Batre la llet, la nata i els ous, salpebrar i abocar sobre el formatge. 3 Daurar el pastís 20-30 minuts al centre del forn preescalfat a 220 °C.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.