
Pastís flamejat amb remolatxes i Le Gruyère AOP
- Sense carn
Ingredients
Per a 2 persones
- 150 g de Gruyère AOP
- 0.5 dl de llet
- 5 g de llevat fresc
- 200 g de farina trencada
- 1 cc de sal
- 1 cs d'oli d'oliva
- 400 g de remolatxa vermella cuita
- 3 cebes noves
- 150 g de crema àcida
- Sal i pebre
- 1 cc de rave silvestre
Preparació
- Posar la llet en una terrina, afegir 75 ml d'aigua. Dissoldre el llevat en aquesta barreja. Afegir la farina, la sal i l'oli, pastar fent una pasta suau. Reservar durant 2 hores en un lloc calent perquè la pasta doble de volum.
- Peleu les remolatxes, tallar en glaçons d'1 a 2 cm. Tallar la ceba en fines rodes. Ratllar lleugerament el Gruyère AOP.
- Estendre la pasta fins a deixar-molt fina, posar-la en una Charola per coure coberta amb un paper sulfuritzat. Salpebrar la crema àcida, cobrir la pasta. Posar els glaçons de remolatxa, el Gruyère AOP i les rodeta de ceba. Enfornar 15 minuts a la part baixa del forn pre-escalfat a 220 ° C. En treure el pastís del forn empolvorar amb el rave silvestre ratllat i servir ben calent.
Formatge en aquesta recepta
