Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pastís de porro i cansalada

  • (3.7 estrelles/3 vots)

Ingredients

Per a 1 placa de 28 cm Ø Per a 8 porcions

  • Mantega per a la placa

Massa:

  • 250 g de farina, 1 cullereta de sal (5 g), 100 g de mantega, freda, en bocins, 1 dl d'aigua, 1 cullera de vinagre, al gust

Decoració:

  • 100 g de daus de cansalada, 200 g de porro, preparat, tallat a la juliana, 300 g de Gruyère DOP madur, ratllat, 2 ous, batuts, 2,5 dl de llet, 1,8 dl de nata líquida semidesnatada, pebre, nou moscada, pebre vermell

Preparació

Massa:

  1. 1 Preparar tots els ingredients per a la massa. 2 Barrejar la farina amb la sal i afegir-hi els bocins de mantega. 3 Pastar finament amb els dits fins que la massa s'esmicoli de forma homogènia. 4 Fer un forat, abocar-hi l'aigua i el vinagre. 5 Formar una massa amb el rasquet de massa, no pastar. 6 Segons l'ús que se'n faci, donar a la massa forma rectangular o circular, pressionar per aplanar i deixar refredar la massa tapada durant 20 minuts. 7 Estirar la massa sobre una mica de farina. 8 Plegar la massa i posar-la en una placa untada amb mantega. 9 Punxar el fons de la massa amb una forquilla i deixar refredar 15 minuts. Per al farcit: rostir els daus de cansalada a la paella sense afegir greix addicional, afegir-hi el porro i rostir 2 minuts més. Barrejar la resta d'ingredients. Incorporar la cansalada i el porro. Distribuir el farcit sobre la massa. Coure el pastís a la meitat inferior d'un forn preescalfat a 200°C durant 30-40 minuts.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.