
Pastís de formatge Gruyère AOP i espinacs amb salsa de cúrcuma
- 30 min. preparació, 40 min. Temps de cuinat, 1 h. 10 min. Temps total
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones.
- Motlle desmuntable de 24 cm
Per al pastís d'espinacs i formatge:
- 125 g de Le Gruyère AOP
- 750 g de branques d'espinacs
- 4 ous
- 2 dl de llet parcialment desnatada
- 75 g de pa ratllat
- 1 gra d'all picat
- 1 culleradeta de farigola
- Sal i pebre
Per a la salsa de cúrcuma:
- 3 dl de iogurt parcialment descremat
- ½ cc de cúrcuma
- ½ cc de coriandre mòlt
- ¼ cc de comí mòlt
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 cullerada d'oli d'oliva
Preparació
Per al pastís d'espinacs i formatge:
- Ratllar Le Gruyère AOP amb un ratllador.
- Escaldeu els espinacs en aigua bullint amb sal. Escórrer i passar-sota aigua freda, després escórrer-les i tallar-les.
- Batre els ous i barrejar amb la llet, el pa ratllat i Le Gruyère AOP. Afegir els espinacs, l'all, la farigola, la sal i el pebre, barrejant bé.
- convertir la massa en el motlle amb mantega i cuinar durant 40 minuts, aproximadament, al forn pre-escalfat a 200 graus.
- Desemmotlleu el pastís i tallar-lo a trossos.
Per a la salsa de cúrcuma:
- Barrejar el iogurt, les espècies, el suc de llimona i l'oli d'oliva en un recipient.
- Condimentar amb sal i pebre al gust.
Informació nutricional
1 porció conté aprox.: 418 kcal / 1749 kJ, 28 g de proteïnes, 23 g de greix, 22 g de carbohidrats.
Formatge en aquesta recepta
