
Pasta de full amb porro i Vacherin Fribourgeois
- 45 min. preparació, 10 min. Temps de cuinat, 55 min. Temps total
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- Paper sulfurat
Per als coixins:
- 250 gr de massa de pasta de full
- Rovell d'ou per pinzellar
- Pebre vermell dolç
Per al farciment:
- 400 gr de porro preparat
- 1 mica de pols de curri
- mantega per cuinar
- 2 culleradetes de farina
- 2 dl de bouillon de verdura
- 100 gr de crema agra semidescremada
- Sal
- Pebre mòlt
Preparació
Per als coixins:
- Bregar la massa fins a 2-3 mm de gruix. Tallar en 8 rectangles d'aprox. 10 o 12 cm.
- Col·locar-les sobre una làmina de paper d'enfornar. Pinzellar amb rovell d'ou.
- Amb una forquilla pintar ones sobre la massa. Enfornar a la meitat del forn pre-escalfat a 200 ° C, durant aprox. 10 minuts. Deixar refredar.
- Tallar horitzontalment els coixins de massa de pasta de full amb un ganivet afilat, col·locar la meitat de sota en plats resistents al forn.
- Posar unes 2-3 culleres del preparat del farcit en cada un i col·locar el Vacherin sobre
- Ficar al forn al programa grill fins que el formatge es fongui.
- Empolvorar lleugerament els coixins de porro i formatge amb pebre vermell.
- Col · locar l'altra meitat dels motlles de pasta de full a mig costat i servir la resta de la verdura de porro.
Per al farciment:
- Tallar el porro a anells.
- Fondre la mantega en una paella i daurar el porro.
- Afegir les pols de curri i remenar.
- Afegir la farina i barrejar fins que aquesta estigui daurada.
- Afegir el bouillon i la nata per cuinar i deixar coure a foc mitjà durant 10 minuts.
- Salpebrar al gust.
Truc de preparació
Per a una preparació més ràpida, utilitzar una massa de pasta de full ja pastada. Tallar la massa en 8 rectangles i preparés com assenyalat dalt.
Formatge en aquesta recepta
