Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pasta amb salsa de pernil i formatge

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 150 g de pèssols congelats, mantega per fer suar, 2 dl de brou, 1,8 dl de nata semidesnatada per a salses, 100 g de Gruyère DOP, ratllat, 150 g de talls de pernil, tallats en trossets, ½ cullereta de sal, una mica de pebre, nou moscada, 300-400 g de pasta, per exemple tallarins amples, julivert pla, picat, per guarnir

Preparació

  1. Sofregir els pèsols amb la mantega. Diluir amb brou i nata per a salses, escalfar.
  2. Afegir el formatge, fondre'l sense deixar de remenar. Bullir a foc lent fins aconseguir la consistència desitjada. Afegir-hi el pernil, condimentar.
  3. Bullir al dente la pasta amb prou aigua amb sal, escórrer.
  4. Barrejar la pasta i l'amanida, disposar-la sobre els plats, guarnir.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.