Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Panet d’alvocat i formatge Gruyère AOP

  • 15 min. preparació, 15 min. Temps total
  • Vegetariana
  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 4 panets
  • 100 g de formatge Gruyère AOP
  • 1 pebrot vermell
  • 1 alvocat
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • ½ culleradeta de comí
  • ½ culleradeta de coriandre
  • Una mica de xili en pols
  • Sal, pebre
  • 4 panet integrals
  • 1 cullerada de mostassa
  • Unes fulles de ruca

Preparació

  1. Tallar el formatge Gruyère AOP en tires fines i llargues, i el pebrot vermell en trossos fins. Tallar l’alvocat en dos, treure l’os i extreure la polpa de les dues meitats. Afegir el suc de la llimona, el comí, el coriandre, el xili i condimentar amb sal i pebre. Premsar la barreja amb una forquilla.
  2. Separar les parts superiors dels panets i buidar parcialment les parts inferiors (pot utilitzar-se el pa sobrer per fer pa ratllat o sopa de pa). Untar la mostassa en les parts inferior i afegir part de la barreja d’alvocat. Repartir els trossos de pebrot vermell, les tires de Gruyère AOP sobre la barreja d’alvocat, i afegir a sobre la barreja sobrant. Finalment, tapar amb les parts superiors dels panets i pressionar amb firmesa.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.