
Pain couronne aux légumes grillés et Gruyère AOP
- Sense carn
Ingredients
- 1 manat d'espàrrecs verds, retallats
- ½ pebrot verd, groc i vermell (sense llavors i tallats a tires)
- 1 ceba vermella (a rodanxes)
- ½ carbassó (a rodanxes)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 tipus de pa tipus margarida (tallat en 2 horitzontalment)
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- 4 talls de Le Gruyère AOP
- Fulles d'amanida de full de roure
- Sal i pebre
Preparació
- Preescalfar el forn a 180 ° C. En un recipient, barregeu els espàrrecs amb els pebrots, la ceba i el carbassó. Afegiu l'oli d'oliva, sal i pebre, al gust. Cuini durant 18 minuts al forn.
- Raspalli l'interior amb vinagre balsàmic. Dividiu les verdures a la graella. Poseu les llesques de Le Gruyère AOP. Podeu acabar afegint les fulles d'amanida.
- Tanqueu el pa.
Truc de preparació
Quan tingui l'entrepà muntat, pot posar-2 minuts al forn (grill) per torrar lleugerament l'exterior del pa i fondre el formatge.
Formatge en aquesta recepta
