Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Pain couronne aux légumes grillés et Gruyère AOP

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

  • 1 manat d'espàrrecs verds, retallats
  • ½ pebrot verd, groc i vermell (sense llavors i tallats a tires)
  • 1 ceba vermella (a rodanxes)
  • ½ carbassó (a rodanxes)
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 tipus de pa tipus margarida (tallat en 2 horitzontalment)
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • 4 talls de Le Gruyère AOP
  • Fulles d'amanida de full de roure
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 180 ° C. En un recipient, barregeu els espàrrecs amb els pebrots, la ceba i el carbassó. Afegiu l'oli d'oliva, sal i pebre, al gust. Cuini durant 18 minuts al forn.
  2. Raspalli l'interior amb vinagre balsàmic. Dividiu les verdures a la graella. Poseu les llesques de Le Gruyère AOP. Podeu acabar afegint les fulles d'amanida.
  3. Tanqueu el pa.
Truc de preparació

Quan tingui l'entrepà muntat, pot posar-2 minuts al forn (grill) per torrar lleugerament l'exterior del pa i fondre el formatge.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.